Нещо май замря работата
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предложение за национална среща на Алфа 156/147 - дискусия
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Turbon Покажи съобщениее до края на август и началото на септември има доста време
Comment
-
да доста време има до тогава,от Плевен както се очертава засега ще се посъберем,но докато дойде време за сбирката може да се променят нещата.Аз мисля да съм там,дано не ми измислят само някоя командировкаsigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Колеги Италфест ако не се лъжа няма да има, затова идеята да си го направим сами е добра ... аз не съм гласувал защото срещата все пак си е за 156 не за всички ни... но иначе всяка от датите ме устроиваsigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеКолеги Италфест ако не се лъжа няма да има, затова идеята да си го направим сами е добра ... аз не съм гласувал защото срещата все пак си е за 156 не за всички ни... но иначе всяка от датите ме устроива0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеНяма официално становище че няма да имаТака , че не пречи да си направим една среща на раздела
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениено и не се знае дали ще имаТака , че не пречи да си направим една среща на раздела
0888515205
Comment
Comment